Hati Berani.

Akhirnya aku sudah berjaya menonton Braveheart. I know, I’m 10 years late. Screw it.

Best gila! I wonder if modern war is gonna be like that. Gotta get ourselves prepared now, ya?

Currently, as a hobby, I watched and collected Ahmad Deedat’s video. He is such a lad when he walked the earth, defending Islam using the bible. I would say that he is one of the geniuses sent by Allah s.w.t to us. A blessings for Muslims, and a curse for the non-believers.

Semalam jugak Ustaz datang JB. Banyak jugak yang Ustaz cerita. Paling kelakar bila dia penah kene tuduh sesat. Apa punya manusialah sekarang. Ustaz yang dah tua tuh pon ada orang nak carik gadoh. Apatah lagi aku yang tah ape2 nih.

Dan kat forum cari, dah ader orang yang tak puas ati dengan aku. Tapi peliklah.. kat forum bising punyalah hebat.. bila ajak jmpe, taknak pulak… heheheh.. Biaserlah, orang kat dalam tuh banyak rasa diri dia dah pandai, sampai ader hak nak suruh orang lain berfikir, ader hak nak cakap orang lain bodoh. Susah kalau orang yang tak reti nak berguru nih. Bukan nak cakap aku pandai, aku nih bodoh. Tapi aku taklah sampai mengelirukan orang dengan kebodohan aku. Ini sampai cakap kias2 sampai orang lain keliru, rasa macam nak lempang je muka orang macam nih.

Anyway, my stand still remains; Aku nak PSP…. T.T

2 thoughts on “Hati Berani.

  1. ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha -> kasi gelak sama dia. cite tu aku dah tengok 6 thn lepas tuuuu. giler lahh!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s