The B-Day…

16th August is CikLynda’s boithday… it means that on 16th of August, 27 years ago, she was born. Pagi2 tuh dia ada kelas, so while she’s busy at the Puteri’s Office, I’m busy at home. (belikan makanan, kemas bilik etc).

Then masa beli makan tuh, sempatlah jugak runner pegi beli kek dengan kad. (Hahaha, last minit, I know).

Petang tuh we’ve decided to go to Tebrau City. Dah lama seh tak pegi situ. Mula2 ingat nak tengok wayang, rupanya kami tengok jugak wayang hahaha. Tapi cerita yg aku sorang layanlah. Nak tengok Wall-E, tapi masa tak mengizinkan, yang ada cuma Star Wars : Clone Wars.

Clone Wars

Star Wars : Clone Wars

Sebenarnye cerita nih agak boringlah, maybe sbb cerita nih animation kot? CikLynda lagilah boring.. (She doesn’t even know who Darth Vader is… sheeshhh.. she’s from Pluto or something like that?). Tapi aku agak terkejut bila Anakin Skywalker di beri amanah oleh Yoda. (Anakin dapat padawan?)

Kemudian, aku pon tak pasal2 beli kasut dengan tali pinggang. It’s weird, ya? Birthday ciklynda, tapi aku pulak yang beli barang untuk diri aku sendiri hahaha.. (ciklinda yang beli kan sebenarnya hahahah)…

Balik tuh lepak dengan Shah dan Fariz. Freaking Bullu tak dapat datang, aku tepon tak dapat.

Last but not least, a picture to explain my whole expression on this full post…

Resemblance? T_T

Resemblance? T_T

Am I suppose to feel honoured for the ‘resemblance’?

5 thoughts on “The B-Day…

  1. if u ask me which one is darth vader,i pon tatau.ehehehehe
    btw, we are from other galaxy..pluto pon bukan..mars pun bukan apa ntah lagi venus..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s