Dialog..

“Awak dah nak sampai ker?”

“Ha’ah, tak lama lagi saya sampai lah…”

 

“Dah lama saya tunggu awak… rindu sangat-sangat… kenapa lambat sangat?”

“Kan kita dah janji, setahun sekali…”

 

“Tapi saya rindu kat awak…”

“Tahun lepas pon awak cakap macam tuh, tapi awak tak jaga saya pon masa saya datang…”

 

“Tahun lepas saya jahat, saya mengaku, kali nih saya dah berubah.. betul.. saya tak tipu…”

“Betul ke nih? Bole percaya ke?”

 

“Betul.. Saya tak tipu awak.. Awak marah saya?”

“Tak lah, saya pon nak jumpa awak jugak. Nanti saya sampai, awak jagalah saya baik2, eh?”

 

“Boleh tak awak sentiasa ada dengan saya? Janganlah tinggalkan saya…”

“Tak boleh, Big Boss bagi tempoh masa sebulan je…”

 

“Kalau macam tuh, nanti awak sampai, kita spend time sama2, eh?”

“Ok. Awak tunggu tau saya datang…”

 

“Ok… cepatlah, saya rindu sangat-sangat kat awak, Ramadhan….” 

6 thoughts on “Dialog..

  1. saya tak maafkan awak .. biar awak kena jawab soalan sorang-sorang (tambah lagi hahahaha)

    btw – the last bus left before Maghrib last Sunday. If you were left behind and need assistance please contact http://www.setan.com or call 666333

  2. ciklynda : -.-;;

    artakus : heheh.. romantik ker? jangan pk lain, yerk?😛

    mimi : ehh? tiba2 ada dialog tambahan? O.O

    Ny: what? damn… i knew that ticket-seller lied to me… sheeshhhhh…

    i thought their phone number is 1-800-SATAN ??

  3. Pingback: Sunday is Gloomy. « The Thoughts of a Dying Man

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s