Sunday Morning…

Hari ini hari Ahad.

Kami ada beberapa hari sahaja lagi sebelum persembahan kami di reunion Elaine. Nampaknya, banyak lagi perkara yang kami perlu touch-up. Somehow, walaupun kami dah tahu flow lagu dan jugak chords2 yang terlibat, bila main dalam bilik jamming, macam ada sesuatu yang tak kena. Something is missing somewhere. Harap2 masa hari kejadian nnt, kami dah perform dengan hebat dan jayanya.

Dapat lagi gambar baru Alieya. Kali ni nampak jelas dan nyata beliau mandi di dalam baldi yang kecik ya amat. Tanpa sebab2 yang kukuh, saya semakin sayang dan rindu kat Alieya. Padahal, dia bukan ada kene mengena pon dengan saya. Dengar cerita, skarang beliau dah pandai tunjuk perasaan. Harap2 beliau membesar menjadi seorang muslimah sejati. Rindu sangat2 kat Alieya!

Selain daripada itu, takde lagi update2 yang menarik yang berlaku. Kerja makin cam haram. Bukan kerja tuh yang macam haram actually, tapi customer2 yang macam haram. Rasa macam nak sembelih je sekor2. Ada banyak jugak dapat offer tempat kerja lain, tengoklah macam mana.

Oh, saya berjaya meng-pimp-kan PSP saya. Kini tiada lah theme2 yang boring di PSP saya hahahahaha (Kalau Sony tahu, mesti dorang marah😛 )

p/s rasanya macam ada beberapa orang kawan yang tiba2 menghilangkan diri dan tak contact saya. Maybe dorang sibuk beraya. Maybe jugak dorang dah lupa kawan. Maybe jugak GF/BF dorang tak bagi berkawan dengan saya sbb saya nih seorang manusia yang jahat nan kejam… Haiya…

7 thoughts on “Sunday Morning…

  1. ehhh I’m not referring to you sehh… haiyaaa….

    I’m referring to some who I think he and she won’t be reading this blog..😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s