Aduhai…

Man, it’s been a while since I’ve last updated my blog entries. It’s been one helluva days for me.

First, on the 22nd of November 2008, the rest of the PSSCM UTM Skudai, and me, went to British Malaysian Institute (BMI) at Gombak for the ‘Kejohanan Wajadiri Peringkat IPT” stuff. It was and awesome trip! There are girls all around me hahahahaha. We didn’t win anything, but hey, we went there not to win, ya? We joined it so that we can get to know the rest of the IPT’s members (ayat poyo bila dah tak menang apa2😛 )

The following week, on 27th November 2008, after coming home from BMI and unpacking my stuff and whatnot, again, I repack my stuff for the “Kejohanan Wajadiri Peringkat Kebangsaan” which is held in USM, Penang. First Gombak, then Penang? Sheeshhh… nevertheless, I’ve dragged myself to the bus. The trip was good (it’s damn far sehhhhh…), and we did enjoyed ourselves. Paling best masa sketsa, macam2 idea yang keluar. Siap ada cawangan yang buat ala-ala Sivaji The Boss hehehehe….

Then, after I’ve unpacked my stuff from Penang, AGAIN, I’ve repacked my stuff for our company’s ‘field trip’ to the rest of the daerah. Pegi Segamat, Batu Pahat, Muar (yang nih singgah kejap) and then Kluang. Walaupun best, tapi still, penat. Tiring gila. Plus, kat sana ada masalah network pulak (for some unknown reason to us, the PCs and the daerah can’t access VPN).

Nasib baik balik aje daripada segala kerja2 tersebut, cuti Hari Raya Aidiladha. Seriously, I didn’t notice that Aidiladha was just around the corner. Nampak sangat not a very good Muslim hahahahaha.

Gambar2 masih belum amik daripada Fariz, insyaAllah, kalau dapat nanti, bolehlah di uploadkan kat sini.

Yang penting, aku penat.

p/s Kingdom Heart : Chain of Memory dah kuar kat Playstation 2. (Click here for infos from Gamespot. Click here for infos from Wikipedia.)  FINALLY! Penat seh aku memaki hamun Square-Enix sebab kuarkan game nih dalam bahasa Jepun sahaja. Sheeeshhh.. I think a gamer should learn Japanese. -_-”

p/s/s Disebabkan tekanan jiwa, aku tukar theme blog aku… PADAN MUKA!

6 thoughts on “Aduhai…

  1. hahahaha….nasib baik aku tak minat kingdom heart! anyway aku faham perasaan ko. mcm monster hunter 2 tak dikeluarkan versi english….waaaaa….tensionnya! :p

  2. Are-name : yes.. yang hodoh untuk si hodoh.. T_T

    ciklynda : taklah susah sangat.. seksa je sbb tunggu loading (BUKIT SUXX!)

    Artakus : ko tak minat Kingdom Heart? Ko tak minat tngok Donald Duck cast out Ultima? Kau tak minat buat limit break bersama-sama dengan Goofy dan Donald? ko tak minat tengok Mickey Mouse beraksi macam Master Yoda menentang makhluk2 dari dunia kegelapan??????

  3. aku bukan tak minat sebab gamenya tak best. cuma bila main game tu, kepala aku pening, rase mcam nak muntah. sama rase mcm main CS! T_T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s