Alieya Zara @ JB

It was one of the memorable weekend yet.

Alieya Zara arrived @ Johor Bahru around 8.00pm, 6th of March 2009.

Mula2 tak kenal, tapi setelah disogok dengan belon, maka beliau pun tiba2 sayang sangat sama saya  -_-;;

Tak sempat bawa Alieya dan keluarga pegi jalan2.. sempat bawak tengok Singapore je hahahaha..
Anyway, thanks to The Hanims (both Razida and Razuwa), Abang Zainal (tukang repair serbaguna, inilah Macgyver Melayu!) dan ‘Ain (sebab bagi aku pinjam keta haha). Alieya, Uncle loves you so much! Nnt kita pegi lari2 lagi, ok? This time, there’s no ‘pakcik’ to scare you away…

Dan tahniah kepada Kak Hanim dan Abang Zainal kerana telah berjaya memikul TV 29″ memasuki kereta dan jugak berjaya membawa keluar TV tersebut. Perghh berat gila..

Saya juga baru tahu bahawa Abang Zainal merupakan Raja Makan, kalau orang-orang ancient Greek masih hidup pasti mereka akan memanggil Abang Zainal dengan panggilan God of Food…

Gambar ada pada Anem (weih, bila nak bagi?), will upload it later on.

p/s Alieya sudah pandai mintak ais krim.. -_-;;

p/ss Many good wishes to Razuwa Hanim yang telah mula bertugas di tempat kerja yang baru. Semoga Allah membantu beliau dalam menangani stress bekerja bersama kuntat hahahahah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s