Tak best

Dapat berita tak best di pagi Ahad ini.

Nur Alieya Zara jatuh. Kepala terkena jug. Kata ibunya, jug kaca. Jug tak pecah, tapi dahi Alieya koyak. Ibu dia bagitau, lukanya dalam, lepas tuh kene jahit.

Rasa macam nak terbang aje pegi ke tempat dia. Nak tengok samada dia ok ke tak. Tapi ibu beliau bagitau, beliau sangat kuat. Nangis sikit-sikit je. Aku pulak yang nangis sorang2 kat CC nih hahahaha.

Sekarang Alieya Zara berkemungkinan ada scar kat dahi. 6 jahitan tuh beb! Sungguh gangster hahahahaha!

Whatever pon, Uncle Just berharap semoga Alieya Zara cepat sembuh supaya Alieya boleh berlari-lari lagi. Boleh menyakat makcik-makcik dan ibu-ibu yang cuba rapat dengan Alieya hahahahah!

I wish I can take her place and suffer that wound for her, though. T_T

p/s Minggu lepas dapat jumpe Azy. Sangat gembira sebenarnya. Tengok dia bertambah tembam dan gembira membuatkan saya bertambah gembira hahahaha…😛 dialah satu-satunya kawan saya yang masih berkawan dengan saya daripada zaman anak dara sampailah beliau dah berkahwin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s